Rantasauna

Rantasaunan käyttö

Saunakausi avataan 1.5. alkaen.

Rantasauna on osakkaiden käytössä 01.05. – 31.10. välisen ajan vuosittain. Saunan varaus tapahtuu saunapolun yläpään postilaatikossa olevasta varauslistasta.

Teijo sauna

Käyttövuoron voi varata aikaisintaan edellisenä päivänä.

Varatusta, mutta myöhemmin peruutetusta käyttövuorosta tulee ilmoittaa seuraavalle käyttäjälle. Päivän ensimmäinen varaaja lämmittää saunan käyttökuntoon. Kukin varaaja siistii saunan ja pukuhuoneen seuraavaa käyttäjää varten.

Saunapuista ja saunomisvälineistä huolehtii yhtiö. Sytytysvälineistä huolehtii saunan varaaja. Kiukaan puupesään ei tarvitse laittaa aina täyttä määrää puita, vaan voi seurata lämpömittaria ja lisätä puita sen mukaan. Vesipadan käyttökytkin on pukuhuoneen seinässä. Saunan käyttäjän tulee huomioida lattiassa oleva aukko, joka toimii viemärinä. Lattia voi olla vedestä kostea ja liukas, mitkä seikat saunojan tulee huomioida.

Uimalaiturin käyttö

Saunavuorojen aikana saunan edessä sijaitseva laituri on varattu saunan käyttäjille. Onkiminen ja muu laiturin käyttö tulee tällöin tapahtua venelaiturilla. Laiturilta hyppääminen ja sukeltaminen on turvallisuussyistä kielletty.

Veneiden säilytys

Osakkaiden tulee huolehtia, että soutuveneet säilytetään veneille varatulle alueelle. Säilytysalueella venepaikka voidaan valita vapaasti. Pieniä moottoriveneitä voidaan säilyttää yhtiön venelaiturissa. Laiturin ympäristössä on kolme venepoijua, joihin veneitä voidaan kiinnittää. Vastaisuudessa veneenomistaja asentaa poijun omalla kustannuksellaan ja varaa siten paikkansa laiturissa.

Rannan muu käyttö

Veneiden säilytyspaikan taakse rantaan on rakennettu paikka vapaa-ajan käyttöön. Paikka on varustettu pöydällä ja penkeillä sekä grillauspaikalla. Omatoimiseen grillaukseen ja makkaranpaistoon on mahdollisuus. Ranta-alueen käyttäjän on huolehdittava siitä, että alue jää siistiin kuntoon seuraavia käyttäjiä varten.

Ranta
%d bloggers like this: